Krop, kost og sundhed


Status :
Klubben forholder sig løbende til og udvikler vores kost- og motions politik

Kvalitetskriterier :

At se aktive medlemmer, der er begejstret for at lave fysiske aktiviteter

At medlemmerne viser stor interesse for at spise sundt

Målet :

At have fokus på og øge børns trivsel og sundhed

Handlingsplan :

At der sælges frugt, frugtstænger, hjemmebagte boller, pølsehorn, gulerodsboller, rosiner, riskager, knækbrød mm

At der altid kan laves the og der er adgang til koldt drikkevand

At al ”usund” mad begrænses til et absolut minimum

At vi i klubben hver dag har aktiviteter, der kræver større fysisk aktivitet

At medlemmerne motiveres til at have fysiske aktiviteter

At klubbens medarbejdere har øje for medlemmerne fysiske form

At arbejde med ”mange intelligenser”, bl.a. motorisk/kropslig intelligens

At de fysiske aktiviteter er så alsidige, at de appellere til alle medlemmer

At have ansat en eller flere medarbejdere der brænder for fysiske aktiviteter og som selv er gode rollemodel

At det skal være sjovt at være fysisk aktiv

At der er gode rammer, synlige, begejstrede voksne til at holde fokus

At bruge sport og bevægelse til at skabe gode fællesskaber

At være i dialog med medlemmerne om kost, krop og sundhed



Evaluering :

Gennem dialog med forældre, tværfagligt lokalteam, gennem dialog med medlemmer og i personalegruppen. Evt. spørgeskema til medlemmerne

Design by MediaConnect ApS