Om mobiltelefoner i klubben

NYT TILTAG:

Vi havde, i juniorklubben i oktober/november afprøvet et forsøg med at afgrænse brugen af mobil/iPad o.l. i tidsrummet ml 15-16. Vi kunne se at børnene var mere fysisk sammen, og blev helt
naturlig mere nysgerrig og legende.
Vi var spændt på, at se om børnene fik mindre tid til at lade
mentalt op. Vores erfaring var, at det gjorde de ikke, tværtimod, der var flere børn, som var i kreativ, for at lave ting.
Andre var i bålhytten eller pigerum for at læse bøger/tegneserier, og andre deltog i bålaktiviteter og meget andet.
På baggrund af vores erfaringer, vil vi fra uge 1 2022 afgrænse brugen af moliler/iPad o.l. i tidsrummet fra kl 15-16.
Ved et af de først kommende mandage i 2022 vil vi holde børnemøde, hvor vi taler med børnene om brugen af mobiler/iPad o.l.
Håber I vil snakke med jeres barn om de nye tiltag.

HUSK at i kan komme i kontakt med os/jeres børn ved at ringe på klubbens telefoner, som i kan finde numrene på under vores "kontaktside"
------------------------------------------------

Mobiltelefoner er en integreret del af børn og unges sociale liv og kommunikation. 
Vi har i klubben ikke restriktioner i forhold til børn og unges brug af mobiltelefoner. I nogle tilfælde vil vi henstille til, at børnene/de unge lader mobilen ligge i jakken/tasken, så en aktivitet kan gennemføres så uforstyrret som muligt. 
På ture i klubben pointerer vi over for børnene, at hvis de skal have deres mobil med på tur, skal denne bruges på en ansvarsfuld måde, og skal eksempelvis ikke bruges til at løse eventuelle konflikter med forældrene derhjemme. Dette er naturligvis en opgave for de medarbejdere der er med på turen. Grunden til at vi ikke ønsker at være særligt restriktive over for mobiltelefoner på vores ture er, at vi oplever et større kommunikationsbehov fra forældre og børn, samt at vi oplever at de i stigende grad bliver brugt af de unge til spil, at se film på og høre musik, som kamera, mm. 
Klubbens rolle er altså en dannende op opdragende rolle i denne sammenhæng.

 

Design by MediaConnect ApS